Because we can                                              
@BADASSRIVERVPK

 

PADASJOEN VPK

Padasjoen Vapaaehtoinen Palokunta ry. toimii sopimuspalokuntana Päijät-Hämeen Hyvinvointialueelle. Padasjoen VPK toimii omalla vastuualueellaan tavanomaisissa sammutus- ja pelastustehtävissä, öljyvahinko tehtävissä ja ensivastetehtävissä. Kalustomme mahdollistaa toiminnan maalle, vesillä ja ilmassa.

Löydät meidät myös somesta: 

@BadAssRiverVPK
Osallistu nyt ilmaisiin turvallisuuskoulutuksiin!
Alla ohjeet ja ilmoittautumislinkki.


Padasjoen VPK järjestää Padasjokelaisille eri aiheisia turvallisuuskoulutuksia loppuvuoden aikana paloasemalla. Ensimmäinen koulutus on jo tänä perjantaina, joten ilmoittaudu nyt ja tule vaikka kaverisi kanssa kahville samalla!
Koulutukset ovat osallistujille maksuttomia, sillä Padasjoen VPK on saanut Päijät-Hämeen Hyvinvointialueelta tukea näiden koulutuksien järjestämiseen. Kouluttajat ovat alansa ammattilaisia.


Koulutuksissa on ilmainen kahvitarjoilu. Mahdollisista lounaista osallistuja vastaa itse. Paloasemalla ei järjestetä lounasruokailua.
Ilmoittaudu mukaan ilmaiseksi!
Kotitalouksien varautumisesta kertovia 72 tuntia koulutuksia, Hätäensiapu ja Alkusammutus 1 järjestetään kutakin kaksi, samansisältöistä koulutusta eri ajankohtina, joten riittää kun ilmoittaudut niistä jompaan kumpaan. Lue lisää koulutuksista tästä linkistä:
https://forms.gle/c1L9L9s1FLSgf4Nw6
Ilmoittautuminen on sitova, ja jos et ilmoittautumisesta huolimatta pääse osallistumaan, olet velvollinen ilmoittamaan siitä välittömästi, jotta voimme mahdollistaa paikan tarjoamisen toiselle henkilölle. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!
Osallistujat saavat myös kursseista todistuksen/kortin, joista sellainen on saatavilla.


Maksimi osallistujamäärät / koulutus:
·         72 tuntia 6.10. klo: 18-20. 24 hlöä
·         72 tuntia 28.10. klo: 15-17. 24 hlöä
·         Hätäensiapu 18.11. klo: 8-12. 15 hlöä
·         Hätäensiapu 16.12. klo: 8-12. 15 hlöä
·         Alkusammutus 1. klo: 13-15. 18.11. 15 hlöä
·         Alkusammutus 1. 16.12. klo: 13-15. klo: 9-12. 15 hlöä
·         Tieturva 1. 28.10. 24 hlöä
(Huom. Osallistuja tarvitsee oman päätelaitteen Tieturva 1 kurssin suorittamista varten.)
·         Tulityökorttikoulutus 18.12. 15 hlöä


Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Linkki ilmoittautumiseen:
https://forms.gle/c1L9L9s1FLSgf4Nw6HÄLYTYSOSASTO

Hälytysosasto suorittaa kaikki palokunnalle tulleet hälytykset. Jäsenet harjoittelevat tiistaisin klo 18.00 paloasemalla viik­ko­har­joi­tuk­sis­sa. Harjoituksiin voi osallistua kuka tahansa 16 vuotta täyttänyt. Hälytyksiin voit osallistua, kun olet käynyt vähintään pelastustoimen peruskurssin. Voit halutessasi suuntautua myös ensivastetoimintaan käymällä palokuntien ensiapukurssin ja ensivastekurssin.
Tervetuloa!NUORISO-OSASTO
Nuoriso-osasto on avoin kaikille 10-15 vuotiaille pojille ja tytöille. Harjoituksia on 1-3 kertaa kuukaudessa erillisen kausiohjelman mukaisesti. Nuoret harjoittelevat samoja asioita kuin hä­ly­tys­osas­to­lai­set­kin, mutta nuorille sovellettuina.
Harrastus on nuorille maksuton!NAISOSASTO/TUKITOIMINNOT
Naisosasto harjoittelee oman kausiohjelman mukaisesti ja ylläpitävät monia hyödyllisiä taitoja ja suorittavat hälytysmuonitusta. Naisosasto on mukana myös monissa palokunnan tapahtumissa.JÄRJESTÖOSASTO
Järjestöosastoon voi kuulua jo aktiivisen toiminnan lopettanut jäsen tai henkilö, joka muutoin haluaa tukea ja olla osallisena toiminnassamme. Järjestöosasto ylläpitää myös palokunnan historiaa ja kansainvälistä.


KANSAINVÄLINEN TOIMINTA
Padasjoen VPK:lla ja saksalaisella Ohen VPK:lla on yhteistä palokuntaveljeyttä jo noin 50 vuoden ajalta. Ystävyys on jatkunut jo yli sukupolvien ja unohtumattomia matkoja Saksaan ja Suomeen on tehty lukemattomia.


Padasjoen VPK:lla ja saksalaisella Ohen VPK:lla on yhteistä palokuntaveljeyttä jo noin 50 vuoden ajalta. Ystävyys on jatkunut jo yli sukupolvien ja unohtumattomia matkoja Saksaan ja Suomeen on tehty lukemattomia.